Portfolio

Marian Dekkers-Mali, geboren in 1962 te Den Haag.
Ik ben getrouwd met Ruud Dekkers sinds 1983 en samen hebben wij 3 kinderen, 2 dochters en een zoon.

We wonen sinds 1991 in Oude Bildtzijl, een klein dorpje in Friesland ongeveer 17 kilometer bij Leeuwarden.

Ik ben in 1991 geslaagd voor mijn EHBO en daarna doorgegaan met het instructeurschap. In die tijd werkte ik voor het UWV in Leeuwarden. Daar hield mijn contract op en ging ik verder in dit vak. Ik kreeg de mogelijkheid om bij de firma Tuin in Almere als EHBO-instructeur aan de slag te gaan. Hier heb ik grotendeels mijn kennis als brandinstructeur opgedaan bij mijn fantastische collega’s van de firma Tuin. Om verder te kunnen heb ik mijn officiële papieren als brandinstructeur, BHV, Ploegleider en VCA docent gehaald. In deze tijd heb ik ook de opleiding tot lotus en lotusdocent behaald. De afgelopen jaren hebben wij niet stilgezeten en hebben wij onze kennis verder uitgebreid met vakgerichte specialisaties.

Onze missie

Dekkers Opleiding en Training is in februari 2016 opgericht en heeft in 2021 een naamsverandering gedaan naar Dekkers Bedrijfsveiligheid & Evenementenzorg Nederland.
Naast eigenaar van Dekkers Bedrijfsveiligheid & Evenementenzorg Nederland, ben ik ook werkzaam als All-Round instructeur. Onze oudste dochter Linda is EHBO-instructeur en zal in de toekomst vermoedelijk wat binnen de firma gaan betekenen. Onze dochter Wendy is inmiddels ook EHBO/BHV-instructeur en Lotus, maar ook nog een baan in de Zorg. Zij zal ook gaan meedraaien in het bedrijf. Dan onze kleindochter Marina die als lotus vrijwilliger mee kan werken. Mijn man Ruud doet het beheer van de materialen en onderhoud. Dit maakt het bedrijf Dekkers Bedrijfsveiligheid & Evenementenzorg Nederland tot een erg leuke en vooral fanatiek familiebedrijf.

In 2006 heb ik mijn eigen EHBO vereniging Oudebildtzijl e.o. opgericht. Dit is een erg gezellige vereniging, welke momenteel 75 leden telt.
Uiteraard mag een Lotuskring natuurlijk ook niet ontbreken deze hebben wij opgericht in 2014 en draagt de naam Lotuskring Padma, welke momenteel 16 lotussen en 5 aspirant lotussen telt met deze kring ben ik aangesloten bij Vereniging Lotus Nederland.
In 2018 heb ik samen met Hans Agterberg van EHBO BHV Nederland het competentierayon 063 opgericht.

Ambitie

Onze ambitie is om het bedrijf te laten groeien en dat dit wordt doorgegeven aan onze kinderen en klein kinderen. Wij willen meer mensen ervan bewust maken dat EHBO de samenleving versterkt en echt levens redt met de juiste kennis en ervaring. Wij staan voor uw veiligheid en die van anderen.

Ik dank mijn ouders, Anthon Mali en Marina Mali-van Dien, voor alle liefde en vertrouwen welke ik heb mogen ontvangen en zodoende mij heb kunnen ontwikkelen tot wie ik ben. Dit is ook wat wij aan onze kinderen hebben doorgegeven.