Hoi,

Ik ben Marian Dekkers

Founder/CEO Allround instructeur

Marian Dekkers-Mali, geboren op 6 september 1962 in Den Haag.
Ik ben getrouwd met Ruud Dekkers sinds 1983 en samen hebben wij 3 kinderen, 2 dochters en een zoon.

We wonen sinds 1991 in Oudebildtzijl, een klein dorpje in Friesland ongeveer 16 kilometer bij Leeuwarden vandaan.

Ik ben in 1991 geslaagd voor mijn EHBO en daarna doorgegaan met het instructeurschap. In die tijd werkte ik voor het UWV in Leeuwarden. Daar hield mijn contract op en ging ik verder in dit vak. Ik kreeg de mogelijkheid om bij de firma Tuin in Almere als EHBO-instructeur aan de slag te gaan. Hier heb ik grotendeels mijn kennis als brandinstructeur opgedaan bij mijn fantastische collega’s van de firma Tuin. Om verder te kunnen heb ik mijn officiële papieren als brandinstructeur, BHV, Ploegleider en VCA docent bijgehaald. In deze tijd heb ik ook de opleiding tot lotus en lotusdocent behaald.

Zo ben ik gestart met Dekkers Opleiding & Training op 1 februari 2016.
Naast eigenaar van Dekkers Opleiding en Training, ben ik ook werkzaam als All-Round instructeur. Onze oudste dochter Linda is EHBO-instructeur en in zal in de toekomst vermoedelijk wat binnen de firma gaan betekenen, zodra hier mogelijkheden voor zijn. Onze dochter Wendy werkzaam als lotus vrijwilliger. Mijn man Ruud in beheer van de materialen en onderhoud. Dit maakt het bedrijf Dekkers Opleiding en Training tot een erg leuke en vooral fanatieke familiebedrijf.

Naast mijn bedrijf heb ik 10 jaar geleden al mijn eigen EHBO-vereniging KNV EHBO Oudebildtzijl opgezet. Deze erg gezellige en fanatieke vereniging, welke met een officieel bestuur telt nu 75 leden.

Ook een Lotuskring mag natuurlijk niet ontbreken en draagt de naam Lotuskring Padma. Deze kring is tevens ook door mijzelf opgericht en met deze kring ben ik aangesloten bij Vereniging Lotus Nederland.

Onze ambitie is om het bedrijf te laten groeien en dat dit wordt doorgegeven aan onze kinderen en klein kinderen. Wij willen meer mensen ervan bewust maken dat EHBO de samenleving versterkt en echt levens redt met de juiste kennis en ervaring. Wij staan voor uw veiligheid en die van anderen.

Ik dank mijn ouders, Anthon Mali en Marina Mali-van Dien, voor alle liefde en vertrouwen welke ik heb mogen ontvangen en zodoende mij heb kunnen ontwikkelen tot wie ik ben. Dit is ook wat wij aan onze kinderen hebben doorgegeven.

In 2021 hebben we onze naam aangepast naar Dekkers Bedrijfsveiligheid & Evenementenzorg Nederland (dbe-nederland).