Events & Diensten

Dekkers Bedrijfsveiligheid & Evenementenzorg staat voor uw veiligheid en dat van anderen.
Door onze kennis en ervaring staan wij naast het lesgeven regelmatig bij diverse evenementen als evenementenhulpverleners.

Hulpverleners
Al onze hulpverleners hebben ruime kennis en ervaring als gediplomeerde EHBO’er. Zij volgen regelmatig trainingen op het gebied van evenementenhulpverlening, zoals Eerste Hulp bij Sportongevallen (EHBS) en Eerste Hulp bij Drugs en Alcohol in het uitgaansleven (Azadi). Dekkers Bedrijfsveiligheid & Evenementenzorg werkt voornamelijk met vrijwilligers. Wij helpen gediplomeerde vrijwilligers om hun kennis in de praktijk uit te oefenen.

Materieel
Dekkers Bedrijfsveiligheid & Evenementenzorg beschikt over professioneel EHBO-materieel dat cruciaal is om uw evenement in goede banen te laten verlopen. Wij beschikken over een mobiele EHBO-post. Deze is onder andere voorzien van (verband)materialen, statische behandeltafel, brandcards en een AED.

EXTRA DIENSTEN

Naast onze hulpverlening levert Dekkers Bedrijfsveiligheid & Evenementenzorg ook nog extra diensten.
Met ons oogpunt voor uw veiligheid willen wij helpen om uw omgeving en dat van andere veilig te houden.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Dekkers Bedrijfsveiligheid & Evenementenzorg levert materialen en voert ook diverse controles uit op onder andere:

  • AED’s
  • Verbandtrommels
  • Brandblussers
  • Kleine blusmiddelen

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan wanneer u gebruik wilt maken van een van onze disciplines of neem contact met ons op via ons contact formulier.